ELLEEBANA – LASH LIFT

LASH LIFT / VIPPE BUK.

Elleebana One Shot Lash Lift er den nyeste trend på markedet. Bare én enkelt professionel behandling er alt der kræves for at få et overdådigt vippebuk, som holder selv efter bad eller en svømmetur – i 6-8 uger.

Lash Lift er for dig som foretrækker et naturligt alternativ til eyelash extensions – et permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op, giver fornemmelsen af længere, tykkere og mørkere vipper, så du sågar kan undgå daglig brug af mascara.

Vi tilbyder farvning af dine vipper i forlængelse af din lash lift behandling . (Her bliver både de øverste og de nederste vipper farvet.)

Med et Lash Lift slipper du for at bruge vippebukker hver dag, som slider og ødelægger dine vipper. Elleebana Lash Lift giver et smukt, harmonisk løft af dine vipper.

Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer – og herefter kan du gøre præcis som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe mm.

Vi anbefaler altid at pleje vipperne med en god Conditioner eller Elleevate Lash Lift mascara efter et Lash Lift, for at pleje vipperne og holde bukket smukt så længe som muligt.

 

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. 

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

FØR ET LASH LIFT – EFTER ET LASH LIFT.