ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE

ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE
ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE
ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE
ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE
ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE

ALTEYA ORGANICS - BIO SØD MANDELOLIE

Normalpris 99,00 DKK
/
  • Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Få på lager - 1 vare tilbage
  • Lager på vej
Inklusiv moms
  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay

Sød mandelolie opnås fra nødden af Prunus Dulcis planten ved koldpresning.

Olien er fra gamle tider blevet anvendt til hud, hår og skønhedpleje.

Mandelolie er rig på vitamin A og E, proteiner, mineraler og fedtsyrer.

Økologisk sød mandelolie absorberes hurtigt og glatter huden..

Den har meget god effekt på tør, følsom og moden hud. Den lindrer betændelser og irritation, stimulerer kollagen og øger den elastiske produktion.

Bio sød mandelolie er velegnet til massage.

Det er en af de mest kraftfulde naturlige stimulanter til hårvækst.

Anvendelse:

  • Som ansigtsolie skal den anvendes på let dampet og fugtig hud lige efter badet eller efter afrensning af huden, 3-6 dråber varmes op mellem hænderne og masseres ind i den varme hud
  • Som kropsolie anvendes den på fugtig hud lige efter badet 
  • Som hårolie varmes nogle få dråber op mellem hænderne og krammes ind i håret
  • Som kur til hovedbunden masseres lidt olien ind og håret pakkes ind i husholdningsfilm eller du kan trække en pose over. Pak et varmt håndklæde omkring lad det virke i 15-20 minutter. Kom shampoo i håret og masser det godt ind og skyl derefter olien ud og gentag med endnu en hårvask
  • Som makeupfjerner hældes lidt olie på en vatrondel som er vredet hårdt op i varmt vand
  • Som håndolie vasker du dine hænder og ryster alt overskydende vand af, derefter massere du nogle få dråber sød mandelolie godt ind i huden. Efter 1 minut er olien absorberet inden uden at virke fedtet
  • Sød mandelolie kan blandes op med andre æteriske olier hvis man har behov for det

Alteya Organics Sød mandelolie er Certificeret:

  • EU Øko-mærket
  • USDA Organic
  • Ceres mærket

Hudtype: Alle

Forholdsregler

  • Bør ikke anvendes af personer med individuel intolerance over for olien
  • Hvis du ikke er sikker på om du er allergisk overfor olien eller ej, anbefales en hudprøve
  • Bør ikke opbevares i direkte sollys
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde

###dele###

Prunus Amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil* - *økologisk ingrediens

Vi sender fragtfrit ved ordrer over 599,- kr.

Ønsker du at sende retur kan du nemt oprette din returlabel ved at klik HER

Jeg hedder Julie og er uddannet frisør. Har du spørgsmål til produktet er du mere end velkommen til at ringe eller skrive og få mere at vide. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt jeg kan.

Tlf. +45 5384 8541
shop@frisorenogbaronen.dk

Set for nylig