Returnering

Returnering af pakker: 

Har du handlet på Frisorenogbaronen.dk og ønsker at returnere en vare, skal du inden 14 dage kontakte os enten via mail: shop@frisorenogbaronen.dk eller tlf: 53848541 for at gøre os opmærksomme på at du sender pakken retur. Pakken skal sendes med GLS via omdeling, sendes pakken til pakkeshop, vil den ikke blive afhentet, og vil blive send retur igen. Det er vigtigt at du notere dit ordrenummer sammen med din/dine returvare, så vi kan se hvor pakken er send retur fra.

Pakken sendes til:
Ved Skoven 14F
8541 Skødstrup

Vi har gjord returneringen nemmere for dig, klik HER, udfyld og print din returlabel.

Du kan returner uønskede varer, og vi vil udbetale pengene til dit kreditkort. Dog ikke for fragten. Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare, hvis du har bestilt en forkert størrelse, eller du har fortrudt dit køb. Returvaren skal sendes med omdeling. Bliver den sendt til en pakkepost afhentes den ikke og vil derfor komme retur til afsenderen.

Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, eller har vi ved en fejl sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse til kundeservice, så vi hurtigere kan hjælpe dig.

Du skal selv betale returforsendelsen

Det eneste, du skal betale, når du bruger din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til sælgeren, medmindre I har aftalt andet. Hvis du nægter at tage imod varen, når den kommer, kan sælger opkræve et beløb, hvis der er udgifter forbundet med returneringen.

Nægter du at modtage en pakke skal du kontakte Frisorenogbaronen.dk og informere os om dette. Du skal lige ledes kontakte det firma som står for leveringen af din pakke, og informere dem om, at du ikke ønsker at modtage pakken, og at den skal sendes retur til os.

Hvis du ikke afhenter din pakke, og den bliver send retur:

Får du ikke afhentet din pakke inden fristen i pakkeshoppen udløber, (som er 7 dage) vil pakken blive returneret tilbage til os, sker dette skal du kontakte os, og fortælle om du fortsat ønsker dine vare. Ønkser du vare send igen, skal der betales for forsendelsen inkl. returnerings beløbet som er 49,-, før vi sender varen igen.

Ønsker du ikke pakken tilsend igen, returner vi din penge for dine vare, minus retur forsendelsen på 49,-.

Kan jeg fortryde købet ved at lade være med at hente pakken på posthuset?

Nej. Du skal give Frisorenogbaronen.dk klar besked om, at du ønsker at fortryde købet, hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret.  Du kan godt vælge ikke at hente varen, hvis du har fortrudt købet, men for at gøre brug af fortrydelsesretten – og dermed retten til at få dine penge tilbage - skal du give Frisorenogbaronen.dk besked om din fortrydelse.