Sandstone Don’t Hide Highlighter 400 Gold

Sandstone Don’t Hide Highlighter 400 Gold
Sandstone Don’t Hide Highlighter 400 Gold
Sandstone Don’t Hide Highlighter 400 Gold

Sandstone Don’t Hide Highlighter 400 Gold

Normalpris 159,00 DKK Udsalgspris 111,30 DKK
/
  • Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Inklusiv moms
  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay

Smuk, cremet pudderhighlighter som giver dig den perfekte glød, ved at lægge sig naturligt ind til huden. Kan bruges både som en naturlig glød, eller bygges op til en intens blændende effekt. Anvendes efter din pudder, og lægges på med Sandstone Highlighter Brush på kindbenene, under øjenbryn, på amorbuen eller på andre træk du vil fremhæve. Lægger sig helt ind til huden, så det ligner din naturlige glød, og holder derfor hele dagen. Er ikke tilsat parfume eller æteriske olier, og indeholder kun veganske ingredienser. Anbefalet til sensitiv hud.

Mica er et naturligt mineral. Der er en del debat om hvordan Mica nogle steder har været udvundet i miner ved hjælp af børnearbejde. I Sandstones produkter anvendes der kun mica som er udvundet etisk og uden børnearbejde, - det har vi skriftlig dokumentation for. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified

Absorberer olie og fugt på huden.

Talc er et naturligt mineral, som fjerner overskydende fugt og olie. Derfor findes ingrediensen typisk i pudderprodukter, som mindsker en fedtet overflade. Godkendt og vurderet sikker af Allergy Certified og EU.

Mindsker tabet af vand fra huden og øger tykkelsen af konsistensen.

Octyldodecyl Stearoyl Stearate nedsætter vandtabet fra huden og gør produktets konsistens tykkere. Ingrediensen er almindelig anvendt i hudpleje og kosmetik. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Har en matterende virkning, absorberer overskydende fedt og fugt.

Boron Nitride er et syntetisk pulver der fungerer på samme måde som talkum. Dvs. det absorberer overskydende fedt og fugt på huden. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.

Sikre at andre ingredienser ikke klumper sammen.

Methoxy PEG-17/Methoxy PEG-11/HDI Isocyanurate Trimer Crosspolymer er en ingrediens som sikre at ingredienser ikke binder sig sammen, specielt i flydende formuleringer. Godkendt af EU.

Giver lækker tekstur og beskytter huden.

Caprylyl Methicone er en siliconebaseret ingrediens der giver en lækker tekstur og beskytter huden med en helt tynd film, så man holder på fugten og ikke tørrer ud. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.

Giver et mat finish og øger holdbarheden af produktet på huden.

Isododecane er en syntetisk ingrediens, der fungerer som opløsningsmiddel i produkterne. Den har matterende egenskaber og øger produktets evne til at fordeles på huden. Er godkendt af Allergy Certified og EU.

Anvendes som teksturforstærker

Magnesium Stearate er en naturlig ingrediens som giver en lækker tekstur og gør produktet lettere at smøre ud. Godkendt af EU og Allergy Certified

Gør produkter lette at smøre ud, og giver et blødt og glat look.

HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer hjælper teksturen på produktet, så det er lettere at påføre uden at kage og klumpe. Godkendt og vurderet sikker af EU.

Viskositetsforøgende middel som lægger en beskyttende film på huden.

Polymethylmethacrylate er en ingrediens som beskytter huden ved at lægge en tynd film over, som gør huden silkeblød. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Giver en silkeagtig og blød fornemmelse på huden.

Stearyl Dimethicone er en silikonebaseret ingrediens som giver huden en silkeagtig overflade. Ingrediensen gør produktet nemmere at sprede på huden og hjælper med at udjævne rynker og fine linjer. Ingrediensen er godkendt og vurderet sikker af EU.

Regulerer fedtet hud med tendens til acne.

Undecylenoyl Glycine er en antimikrobiel ingrediens som beskytter huden og reducerer udviklingen af bakterier. Dermed er ingrediensen ideel til acne. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Fungerer som konserveringsmiddel.

Sodiumdehydroacetate er et konserveringsmiddel som anvendes i hudpleje og kosmetik Ingrediensen sikre at der ikke dannes bakterievækst. Sodiumdehydroacetate er et mildt og naturligt konserveringsmiddel, som er godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Blødgør eller beskytter huden.

Capryloyl Glycine er en syntetisk ingrediens der afhængig af recepten kan blødgøre huden eller skabe en helt tynd film der beskytter huden. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.

Fortykningsmiddel som anvendes for at øge tykkelsen af formuleringen og for at binde ingredienser sammen.

Pentaerythrityl Tetraisostearate er afledt fra isostearinsyre, og er et fortykningsmiddel og bindemiddel. Godkendt af EU.

Fungerer som konserveringsmiddel.

Sodium Benzoate er et konserveringsmiddel som anvendes i hudpleje og kosmetik. Ingrediensen sikrer at der ikke dannes bakterievækst. Godkendt og vurderet sikker af EU.

Forhindrer at mineraler binder sig til andre ingredienser.

Tetrasodium EDTA er et middel, der sikrer at produktet ikke afgiver metal-ioner, og dermed forhindrer det harskning af produktet. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Giver en glinsende effekt, som kan få produktet til at skifte farve afhængigt af synsvinklen.

Tin Oxide er et mineral, der giver produktet glinsende egenskaber. Derfor anvendes denne ingrediens typisk i highlighters. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Vand

Silica

Har absorberende og fortykkende egenskaber og fordeler pigmenter jævnt.

Silica er et naturligt mineral som kan stamme fra planter eller dyr, og Sandstone anvender kun vegansk silica. Ingrediensen sikre at pigmenter fordeles jævnt og tykner formuleringen. Godkendt og vurderet sikker af EU og Allergy Certified.

Anvendes til at justere PH værdien

Sodium Hydroxide er en ingrediens som balancerer PH-værdien og dermed stabiliserer produktet. Godkendt og vurderet sikkert af EU og Allergy Certified.

Et mineralsk farvestof der giver hvid farve og som også har solbeskyttende egenskaber.   CI 77891 giver en hvid farve i kosmetik og anvendes også i hudpleje for at beskytte huden mod UVA- og UVB-stråling. Den er vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.

Et pigment der giver en rust rød farve.   CI 77491 er et pigment der er almindeligt brugt, og som er godkendt af EU og Allergy Certified.

Vi sender fragtfrit ved ordrer over 599,- kr.

Ønsker du at sende retur kan du nemt oprette din returlabel ved at klik HER

Jeg hedder Julie og er uddannet frisør. Har du spørgsmål til produktet er du mere end velkommen til at ringe eller skrive og få mere at vide. Jeg besvarer din henvendelse så hurtigt jeg kan.

Tlf. +45 5384 8541
shop@frisorenogbaronen.dk

Set for nylig