B.tan Glow Your Own Way - Giv din hud en strålende glød!

B.tan Glow Your Own Way - Giv din hud en strålende glød!

Når sommeren er over os, betyder strandture, solbadning og solbrune kulører. Men hvad gør man, hvis solen ikke samarbejder, eller hvis man simpelthen ikke har tid til at nyde solstrålerne i fulde drag? Intet problem! Med B.tan Glow Your Own Way kan du stadig få den smukkeste solbrune glød hele året rundt.

B.tan Glow Your Own Way er en selvbruner gele, der giver dig mulighed for at skabe en naturlig og jævn solbrun farve, helt uden behov for solens hjælp. Den går ind og arbejder med din egen hudtone og giver dig en flot og gylden glød, som om du netop har været på ferie i sydens sol.

En af de største fordele ved B.tan Glow Your Own Way er dens lette og luftige konsistens. Gelen er nem at påføre og absorberes hurtigt ind i huden, så du undgår den irriterende klæbrige følelse, som mange selvbrunere kan efterlade. Du kan derfor hurtigt komme videre med din daglige rutine og samtidig opnå en smuk og strålende glød.

En anden fantastisk feature ved B.tan Glow Your Own Way er dens evne til at opbygge farven gradvist. Du kan selv vælge, hvor dyb og intens din solbrune farve skal være, ved at påføre flere lag af produktet. På den måde kan du skræddersy din glød efter dine præferencer og behov, og du undgår de frygtede orange og ujævne resultater.

En ofte overset fordel ved selvbruneren fra B.tan er dens fugtgivende egenskaber. Mange selvbrunere kan tørre huden ud og efterlade den kedelig og træt at se på. Men takket være B.tans formel med naturlige ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre, sikrer du ikke kun en smuk kulør, men også en velplejet og sund hud.

Påføringen af B.tan Glow Your Own Way er en leg. Start med at rense og exfoliere huden for at fjerne døde hudceller og sikre en jævn påføring. Brug derefter en tanning handske eller en tanning-handskesvamp for at fordele gelen i cirkulære bevægelser på hele kroppen. Husk at være ekstra opmærksom på de svært tilgængelige områder som albuer, knæ og ankler, for at undgå ujævne resultater.

Efter påføring venter du blot et par minutter, indtil gelen er tør, førend du klæder dig på. Vask ikke huden i mindst 5-6 timer, for at give selvbrunerfarven tid til at udvikle sig og sætte sig fast.

Så uanset om du ønsker en frisk sommerglød til den kommende ferie eller en naturlig kulør året rundt, er B.tan Glow Your Own Way det ideelle valg for dig. Giv din hud den kærlighed og opmærksomhed, den fortjener, og lad B.tan tage dig med på en rejse til smuk og strålende hud!

Husk altid at følge instruktionerne på produktet og teste det på en lille del af huden inden brug, for at undgå eventuelle allergiske reaktioner eller uønskede resultater.

Glow Your Own Way Orginal - Er varm i undertonen

Glow Your Own Way - Next Level - Er kold i undetonen

Før du påfører selvbruner, er det vigtigt at forberede huden for at få best mulig resultat. Her er nogle trin du kan følge:

  1. Eksfolier: Start med å eksfoliere huden for at fjerne døde hudceller. Dette gir en jevnere og mere jevn påføring af selvbruner. Du kan bruge en mild peeling eller en loofah svamp i badet for at skrub huden.

  2. Barber eller voks: Hvis du plejer at barbere eller vokse dig, bør du gøre dette før påføring af selvbruneren. Selvbruneren sætter sig på hår på kroppen, derfor vil du opnå det flotteste resultat, ved at fjerne hår inden brug af selvbruner. 

  3. Beskyt tørre områder: Tørrere områder som albuer, knær, ankler og fødder kan absorbere mere selvbruner og ende opp med en mørkere farve. For at unngå dette, påfør en lille mængde bodylotion på disse områder før du påfør selvbruner.

  4. Brug en handske: For at sikre en jevn påføring kan du bruge en taning handske. Den kan hjælpe dig med at undgå ujævnheder og striber på huden. 

  5. Vent med påkledning: Lad selvbruneren tørre helt før du tager tøj på. Det vil tag omkring 10-15 minutter, alt efter det produktet du bruger. Det er VIGTIGT at du ikke tager stramt/tæt siddende tøj på, da det kan giver mærker eller striber i farven.

Husk at læs vejledningen på din selvbruner inden brug, da hvert produkt kan have sin egne spesifikke instruksjoner for påføring og forberedelse af huden.