Sådan påfører du øjenskygge som en professionel...

Sådan påfører du øjenskygge som en professionel...

Først og fremmest er det vigtigt at forberede dine øjne, før du begynder at påføre øjenskygge. Sørg for at have en ren og tør overflade ved hjælp af en øjenmakeup-fjerner. På den måde vil øjenskyggen glide jævnt og holde længere.

Når det kommer til påføringen af selve øjenskyggen, er der forskellige teknikker at vælge imellem, afhængigt af hvilket look du vil opnå. For et let daglook, kan du bruge en enkelt farve og påføre den over hele øjenlåget med en børste eller en svamp. Vær sikker på at dække hele området og blende farven godt ud for at undgå skarpe kanter.

Hvis du ønsker at skabe dybde og dimension, kan du bruge en kombination af forskellige skyggefarver. Start med en lys farve og påfør den over hele øjenlåget som en base. Derefter kan du tilføje en mørkere skygge i øjenlågets globallinje for at skabe dybde. Husk at blende farverne godt sammen for en naturlig overgang.

Når du har påført øjenskyggen, er det vigtigt at rette eventuelle fejl eller ujævnheder. Brug enten en ren øjenskyggebørste eller en blød makeupsvamp til at blende farverne sammen og få dem til at se naturlige ud.

Endelig kan du fuldende dit øjenskygge-look med eyeliner og mascara for at skabe et mere dramatisk udtryk. Vær forsigtig med ikke at påføre for meget eyeliner, da det kan få dine øjne til at se mindre ud. Brug et tyndt pensel eller en kohl blyant til at skabe en præcis og glat linje.

Med disse enkle trin og teknikker burde du være i stand til at påføre øjenskygge som en professionel. Øv dig og eksperimentér med forskellige farver og looks for at finde din egen unikke stil. Så er du klar til at fortrylle alle med dine smukke øjne.

Hvad er forskellen så mellem creme eller pulver øjenskygge? OK, så det lyder måske som et grundlæggende spørgsmål, men det er faktisk super vigtigt at kende forskellen i dine teksturer mellem creme og pudder øjenskygge, når du beslutter dig for effekterne.

                                   

Påføring af creme øjenskygge

Når man påfører creme øjenskygge, vil den i starten se mere dramatisk ud. Men jo mere man blander den, jo mere integreres den i huden. Cremeøjeskygger har en smuk finish og kan variere fra en blød og vandfarvet effekt til dramatiske og intense farver. De kan også bruges under pudderørneskygger for at intensivere farvepigmenterne. 

Påføring af pulver øjenskygge

Når man påfører pulver øjenskygge, ligger det normalt på overfladen af ​​huden. Måden det ser ud på huden afhænger af teknikken og værktøjet der anvendes. Der er forskellige typer af øjenmakeup-børster, der bruges til at påføre pulver øjenskygge. Nogle er flade eller padleformede til påføring på øjenlåget og den nederste del, andre er luftige og kuppelformede til let blanding og formning, mens andre er små og tætte og bruges til liner eller detaljearbejde og give ekstra dybde.

Grunding før du påfører din øjenskygge

Grunding er vigtig for at få en flot øjenskygge. Når alt kommer til alt, er øjenskyggeprimer ikke kun beregnet til at skabe udtværing og skudsikker holdbarhed, men mindsker også chancen for, at farven lægger sig i folder, forhindrer nedfald og intensiverer pigment. 

Sådan påfører du øjenskygge trin for trin

Trin 1: Påføring af Eyeshadow Primer

På et rent øjenlåg, skal du påføre en lille mængde primer fra vippekanten til brynbenet, og lade det stivne inden du påfører øjenskyggen. En primer er meget drøj og det burde være nok med en mængde, å størrelse med et riskorn. Det skulle være nok til et hele låg, og du kan blende det ind i huden med fingerspidserne eller en børste.

Trin 2: Påføring af enkeltfarvet øjenskygge

Enkelt farvet øjenskygge kan være moderne, udtryksfuldt og sjovt, og det er en nem teknik. Du kan vælge en lys eller mørk skygge afhængigt af den effekt, du ønsker. Matte formuleringer tilføjer en naturlig dimension, mens shimmer skygger bruges som en accent. For en mere udtalende effekt kan du bruge en levende creme eller pudder og påføre den fra vippekant til øjenlågsfolden (også kaldt globelinjen) Blødgør kanterne og blend farven ind i huden. Hvis du ønsker et mere iøjnefaldende look, kan du bruge en enkelt skygge til at skabe et grafisk øje og blend farven gennem folder og vippekant, så der er negativ plads på det nederste låg.

Det kræver ikke meget teknik eller tid, hvilket gør det til en perfekt mulighed for travle morgener eller når du er på farten.

Beslut dig for, om du vil bruge en mørk eller lys øjenskygge, da begge har forskellige virkninger på dit øjenområde. Lysere nuancer kan lysne øjenområdet, mens mørke nuancer tilføjer dybde og definition. Matte øjenskyggeformler fungerer godt som en grundlæggende farve, da de tilføjer en naturlig dimension. Shimmer nuancer kan bruges som en accentfarve for at tilføje glans til øjenskyggen.

Hvis du ønsker et mere iøjnefaldende look, kan du vælge en livlig cremet eller pudderøjenskygge, der passer til din hudtone, og påføre den fra vippekanten til øjenfolden. Blødgør eventuelle skarpe kanter ved at blende med en blending børste, så pigmentet smelter ind i huden. Hvis du virkelig ønsker at lave et statement, kan du bruge en enkelt øjenskygge til at skabe et dristigt grafisk øje. Bliv ved med at blende din valgte farve i globelinjen og langs vippekanten, så der skabes negativt rum på det nedre øjenlåg.

Trin 3: Anvendelse af overgangs- og globeeffekt øjenskygger 

Husk at blande farverne godt sammen for at opnå en flot graduering i farverne. Når du har påført din overgangs- og globe skygge, kan du tilføje en lysere farve på brynbenet for at highlighte og åbne øjet yderligere. Du kan også tilføje en lysere farve i inderste øjenkrog for at give øjet et mere åbent og vågent look.

Du finder alt makeup lige HER